Nářadí KV

LAGUNA Modrý Šíp 1.0 kg, 676175

Tento nejprodávanější kousek LAGUNA Modrý Šíp 1.0 kg, od top značky Baumax jde nakoupit ještě dnes extra výhodně. Pouze nyní za 314,10 Kč.
EAN: 8595039301393
LAGUNA Modrý Šíp 1.0 kg
Ověřit dostupnost »
Značka: Baumax
314,10

NEJŠIRŠÍ VÝBĚR BAZÉNŮ V ČECHÁCH

Laguna MODRÝ ŠÍP je vysoce účinný chlorový přípravek k velmi rychlé a efektivní šokové dezinfekci bazénové vody po napuštění bazénu nebo při silném výskytu řas. Výhodou je rychlý úbytek přebytečného chloru a tím možnost koupání v krátké době (po několika hodinách) po ošetření vody.

Mít po celou dobu sezóny průzračně čistou vodu v bazénu a nemuset se o něj příliš pečovat je snem každého z nás. Bez průběžné údržby se však nikdy neobejdete. Pokud se ale budete držet následujících rad, budete se moci vždy těšit z čisté a bezpečné vody, a to s vynaložením malého množství úsilí, času i financí.

POUŽITÍ:
Po napuštění bazénu nebo před dezinfekčním ošetřením vody vždy zkontrolujte a upravte hodnotu pH na 6,8 -7,6. Následně nalijte potřebnou dávku přípravku (granulátu rozpuštěného ve vodě v plastové nádobě) do sběrače (skimmeru) nebo přímo do bazénu při zapnutém filtračním zařízení. Po ošetření znovu změřte a případně upravte hodnotu pH. Do doby dokonalého promíchání přípravku filtračním zařízením je nutno vyloučit přítomnost osob v bazénu! Chlorování se doporučuje provádět večer. Následující den přidejte chlorové tablety Laguna. Přípravek Laguna modrý šíp aplikujte zvláště při zvýšeném provozu, vyšší teplotě nebo při problému s řasami. Je nutné udržovat obsah aktivního chloru v rozmezí 0,3 – 0,8 mg/l a pH 6,8 – 7,6. Při zvýšené teplotě vody lze krátkodobě zvýšit obsah aktivního chloru až na 5,0 mg/l. Obsah chloru a hodnotu pH kontrolujte 1xtýdně pomocí testerů (Laguna tester 4v1 nebo Laguna tester pH/chlor).

NÁVOD K POUŽÍTÍ:
10 – 20 g (10 g = 1 rovná polévková lžíce) na 1 m3 (1 000 litrů) vody. Tímto množstvím se zvýší obsah chloru v bazénové vodě na hodnotu 7 – 10 mg/l.

UPOZORNĚNÍí:
V koncentrovaném stavu může mít bělící účinky na dno a stěny bazénu. Pozor! Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Může uvolňovat nebezpečné plyny (chlor).Výrobce neručí za škody způsobené nesprávným použitím přípravku.

 

 

POUŽÍVEJTE BIOCIDNÍ PŘÍPRAVKY BEZPEČNĚ. PŘED POUŽITÍM VŽDY PŘEČTĚTE ÚDAJE NA OBALU A PŘIPOJENÉ INFORMACE O PŘÍPRAVKU!

 

 

 

Technický list

 

Bezpečnostní list