Nářadí KV

LAGUNA PH+ 0.9 kg, 676200

Tento zlevněný produkt LAGUNA PH+ 0.9 kg, od odblíbeného výrobce Baumax snadno pořídíte zrovna dnes za výprodejovou cenu. Nyní lze objednat jen za 116,10 Kč.
EAN: 8595039300495
LAGUNA PH+ 0.9 kg
Ověřit dostupnost »
Značka: Baumax
116,10

NEJŠIRŠÍ VÝBĚR BAZÉNŮ V ČECHÁCH

Přípravek LAGUNA PH+ je určen ke zvýšení hodnoty pH bazénové vody..

Mít po celou dobu sezóny průzračně čistou vodu v bazénu a nemuset se o něj příliš pečovat je snem každého z nás. Bez průběžné údržby se však nikdy neobejdete. Pokud se ale budete držet následujících rad, budete se moci vždy těšit z čisté a bezpečné vody, a to s vynaložením malého množství úsilí, času i financí.

 

POUŽITÍ:
Doporučená hodnota pH bazénové vody se pohybuje v rozmezí 6,8–7,6. V tomto rozsahu je dáno největší působení chloru bez vedlejších vlivů. Na hodnotě pH závisí příjemný pocit při koupání, správná funkce zařízení apod. Kontrola pH musí být prováděna minimálně 1x týdně pomocí testovací soupravy. Při pH pod 6,8 může docházet ke zvýšené korozi kovu a betonu, blednutí barev bazénu a také k podráždění očí a pokožky.

 

NÁVOD K POUŽÍTÍ:
Přípravek se dávkuje pro zvýšení hodnoty pH do rozmezí hodnot 6,8–7,6. Dávkuje se po rozpuštění v nádobě přímo do bazénu při zapnutém filtračním zařízení.
Vydatnost: Pro zvýšení hodnoty pH o 0,2 je dávka 10 g/m3 vody (1 rovná polévková lžíce).

 

NIKDY NEVHAZUJTE PŘÍPRAVEK PŘÍMO DO BAZÉNU! Používejte ochranné rukavice a brýle, přípravek dávkujte vždy do připravené vody a ne naopak. Nikdy nemíchejte s jinými přípravky. Skladujte vždy v uzavřené nádobě na suchém a před přímým slunečním světlem chráněném místě při teplotách 5 – 25°C a mimo dosah dětí. Při práci s přípravkem nekuřte, nejezte a nepijte.

 

 

POUŽÍVEJTE BIOCIDNÍ PŘÍPRAVKY BEZPEČNĚ. PŘED POUŽITÍM VŽDY PŘEČTĚTE ÚDAJE NA OBALU A PŘIPOJENÉ INFORMACE O PŘÍPRAVKU!

 

 

 

Technický list

 

Bezpečnostní list