Nářadí KV

Nafukovací hřiště vesmír 2,28×2,06×0,84 m 53126

Tento výjimečný kousek Nafukovací hřiště vesmír 2,28x2,06x0,84 od dodavatele s dobrým jménem Bestway jednoduše můžete pořídit tady teď právě za výhodné peníze. Pouze nyní za 1 399 Kč.
EAN: 6942138902976
Nafukovací hřiště "VESMÍR" 2.28 x 2.06 x 0.84 m
Ověřit dostupnost »
Značka: Bestway
1 399

NEJŠIRŠÍ VÝBĚR BAZÉNŮ V ČECHÁCH

Porazte letní vedra s vlastním vesmírným vodním nafukovacím hřištěm. Vodní hřiště Bestway® pro malé astronauty vezme vaše dítě na úžasnou cestu nejvzdálenějšími kouty vesmíru. Nechte děti sklouznout po vesmírné skluzavce mimozemšťanů do bazénu dole. Ať se projdou kolem vesmírné lodi a pocítí chladivý efekt vestavěné vodní mlhy. Nejen, že tato jemná mlha přinese uklidňující úlevu od horka, ale také vyvolá záchvat smíchu a excitace. Stačí připojit zahradní hadici a zábava může začít. Děti mohou skočit do bazénu a házet kroužky na nafukovací měsíc, nebo se snažit převrátit plovoucího nafukovacího astronauta. Měsíc je odnímatelný a může být umístěn kdekoliv v bazénu pro házení na něj kroužků. Pro ještě více zábavy děti mohou použít přiložené nafukovací vesmírné frisbee, které mohou létat vzduchem nebo je lze použít na plavání. Nechte rozvinout fantazii svého dítěte díky vodnímu hřišti pro malé astronauty.

Objem vody: 308 l
Kosmická loď s vestavěným jemným chladivým rozprašovačem mlhy
Skluzavka je připevněna ke dnu bazénu a končí měkkou dojezdovou podložkou
Údery, rány a kopy bez omezení
Měsíc slouží jak terč k házení čtyř kroužků
Obsah: 1 bazének, 1 boxovací figura, 1 měsíc na házení kroužků, 1 frisbee (Země), 1 frisbee (planeta), čtyři kroužky, záplata pro opravy

POZOR! POUŽÍVEJTE VŽDY POD DOHLEDEM DOSPĚLÉ OSOBY!

NÁVOD K POUŽITÍ: