Nářadí KV

SAVO Chlór Šok 0.9 kg, 676524

Kvalitní a levný výrobek SAVO Chlór Šok 0.9 od této skvělé značky Baumax je k dispozici v naší internetové nabídce za akční cenu! Právě teď za cenu 319,20 Kč.
EAN: 8714100178362
SAVO Chlór Šok 0.85 kg
Ověřit dostupnost »
Značka: Baumax
319,20

NEJŠIRŠÍ VÝBĚR BAZÉNŮ V ČECHÁCH

Chloršok je přípravek ve formě granulátu, který rychle zvýší koncentraci chloru v bazénové vodě. Použijte po napuštění nebo při náhlém zhoršení kvality bazénové vody. Savo Chloršok účinně dezinfikuje a zabraňuje růstu řas. Použijte ho v případě výskytu vodní řasy v bazénu nebo při kluzkých stěnách bazénu.

Mít po celou dobu sezóny průzračně čistou vodu v bazénu a nemuset se o něj příliš pečovat je snem každého z nás. Bez průběžné údržby se však nikdy neobejdete. Pokud se ale budete držet následujících rad, budete se moci vždy těšit z čisté a bezpečné vody, a to s vynaložením malého množství úsilí, času i financí.

 

PŘED POUŽITÍM:
Upravte hodnotu pH bazénové vody na 7,1 – 7,5 produkty SAVO pH- nebo SAVO pH+. Je nezbytné používat testovací soupravu na měření aktivního chloru v bazénové vodě. Pokud je voda již vyčištěná, udržujte hladinu volného chloru v rozmezí 0,3 – 0,5 mg/l.

 

Pokud je voda již vyčištěná, udržujte hladinu volného chloru v rozmezí 0,3 – 0,5mg/l.

 

DÁVKOVÁNÍ:
Dávka 7 – 22 g na m³ vody

 

Nižší dávku použijte v případech:

po napuštění bazénu čistou pitnou vodou
po odstávce, kdy není problém s kvalitou vody
pro pravidelnou údržbu
 
Horní hranici uvedeného dávkování použijte při použití užitkové vody, delší odstávce nebo při problému s kvalitou vody.

 
Orientační info: Použitím 0,18 g přípravku na 1 m³ vody se zvedne množství volného chloru o 0,1 mg/l, ten se ale okamžitě odbourává likvidací mikroorganizmů. Přípravek rozpusťte v nádobě s vodou a poté aplikujte do bazénu při zapnutém filtračním systému. V případě aplikace šokové dávky chloru je třeba vyloučit přítomnost osob v bazénu.

 
U čistého bazénu použijte k udržování hladiny aktivního chloru přípravky SAVO Chlorové tablety nebo SAVO Tablety Komplex 3v1. K dočištění vody použijte SAVO Vločkovač, pro zářivější vodu SAVO Projasňovač.

 
Pro případnou dezinfekci stěn bazénu a jeho okolí použijte roztok 2,5 g na 10l vody proti bakteriím a virům, 15 g na 10l vody proti plísním. Odměrka 100 ml odpovídá cca 95 g přípravku.

 
NIKDY NEVHAZUJTE PŘÍPRAVEK PŘÍMO DO BAZÉNU! Používejte ochranné rukavice a brýle, přípravek dávkujte vždy do připravené vody a ne naopak. Nikdy nemíchejte s jinými přípravky. Skladujte vždy v uzavřené nádobě na suchém a před přímým slunečním světlem chráněném místě při teplotách 5 – 25°C a mimo dosah dětí. Při práci s přípravkem nekuřte, nejezte a nepijte.

 
BENEFITY:
šoková chlorace vody
rychle zvyšuje koncentraci chloru v bazénové vodě
dezinfekce stěn bazénu
pro venkovní, vnitřní bazény a vířivky
pro úpravu sladké i slané vody
 
URČENO :
průběžná péče o bazénovou vodu
při kalné a zelené vodě
při problémech s přemnožením řas
kluzké stěny v bazénu

 

Při výskytu problémů s bazénovou vodou jako například zelená voda či kalná voda v bazénu, zápach, kluzké stěny a další nepříjemnosti spojené s bazénem, postupujte podle grafu, který je zde volně ke stažení.

 

POUŽÍVEJTE BIOCIDNÍ PŘÍPRAVKY BEZPEČNĚ. PŘED POUŽITÍM VŽDY PŘEČTĚTE ÚDAJE NA OBALU A PŘIPOJENÉ INFORMACE O PŘÍPRAVKU!

 

 

 

 

Bezpečnostní list